VACATURE JUNIOR CONSULTANT PREVENTIE

28 November 2017

BEDRIJFSOMSCHRIJVING :
 

CONSULTES is een dynamische milieu- en preventiepartner die ondersteuning biedt aan bedrijven in gans België. 

 

Het team van deskundigen ontwikkelde de afgelopen jaren een eigen expertise op vlak van preventie (arbeidsveiligheid, ergonomie, psychosociale ondersteuning, VCA en OHSAS, welzijnsdoorlichting, machineveiligheid, brandveiligheid, ATEX, veiligheidscoördinatie, ADR…).  De ondersteuning wordt aangeboden voor zowel kleine, middelgrote tot grote internationale ondernemingen uit diverse sectoren (afval, metaal, hout, chemie, bouw, kunststof, voeding, energie, …).


Hierbij wordt een meerwaarde gecreëerd door de aanwezige expertise, de geïntegreerde aanpak (milieu, preventie en duurzaam ondernemen) en het beschikken van een uitgebreid netwerk.

Met haar ISO9001-certificaat staat CONSULTES voor kwaliteit en deskundigheid.
De klant staat centraal waarbij de experts proactief meedenken om, in de lijn met de bedrijfsstrategie, frisse en dynamische ideeën, het bedrijf op een hoger niveau te tillen.

 

REFERENTIE-SPECIFICATIES :
 

Als gevolg van onze verdere groeiambities in België zoeken we een nieuwe gedreven collega JUNIOR CONSULTANT PREVENTIE die tevens kritisch, leergierig en communicatief is, een flexibel team-player die klantgericht kan werken.

 

Solliciteren mogelijk tot: 15/12/2017.

 

PROFIEL JUNIOR PREVENTIECONSULTANT – KANTOOR KORTRIJK :
 

Diploma van preventieadviseur niveau I of II en een minimum van 2 jaar ervaring in deze functie zijn een must. Een grondige kennis van de veiligheidswetgeving met praktische ervaring op de werkvloer is een vereiste, alsook een kritische geest, een goede communicatie (schriftelijk en mondeling) en technische kennis.

 

FUNCTIE :
 

U verleent deskundige preventieondersteuning aan de interne preventieadviseurs of werkgevers en begeleidt hen bij de uitvoering van hun wettelijke taken en opdrachten. Als externe preventieconsultant voert u preventiepdrachten uit aan de hand van onze eigen ontwikkelde tools en brengt systematieken in de dossiers door invoering van actieplannen en standaarddocumenten.

 

AANBOD :
 

Uitdagend, prettig en flexibel werkkader in een familiale onderneming. 

Zelfstandige functie binnen een enthousiast en gedreven team. 

Verloning en voordelen aangepast aan ervaring, kennis en competenties.

 

Heeft u interesse voor deze functie, stuur uw schriftelijke sollicitatie met CV door naar:

 

CONSULTES PREVENTIE bvba
De Heer Pascal Herman – Zaakvoerder
Tel.: 056/499.499
E-mail: pascal@consultes.be – preventie@consultes.be
http://www.consultes.be

Algemeen

Registratie

Technisch

Leiderschap

Gedrag